10 Ağustos 2013 Cumartesi

Playstation 4 geliyor

Yeni nesile hem taşınabilir, hem de normal konsolunuzla adım atmak istiyorsanız böyle bir paket işinize yarayabilir.

Sony’nin geçtiğimiz dönemde duyurduğu Playstation 4 bir yandan heyecanla beklenirken, Playstation Vita da oyuncuların ilgisini çekmeye devam ediyor. Sony tarafından “Cebinizdeki Playstation 4″ olarak lanse edilen Vita’yı ve Playstation 4′ü bir arada almak isteyen oyunculara ise iddialara göre ilginç bir paket sunulabilir.
Güvenilir bir kaynaktan alındığı söylenen bilgilere göre Sony, Playstation 4 ve Playstation Vita’nın içerisinde bulunacağı bir paket hazırlığı içerisinde. Yıl sonunda piyasaya sürüleceği belirtilen bu paketin 500 dolar civarında bir fiyat etiketi olması bekleniyor. Playstation 4′ün 399 dolar, Vitanın ise 249 dolar olduğu düşünüldüğünde bunun oldukça makul bir teklif olduğu söylenebilir.
Henüz konu hakkında ne bir yalanlama, ne de bir doğrulama bulunuyor. Ancak söz konusu paket gerçek olursa satışların epey artabileceğini şimdiden söylemek mümkün. Özellikle her iki konsolda da oynanabilen oyunların da olduğu  ve iki konsolun birbiriyle uyumlu olarak çalıştığı düşünüldüğünde bu paketi almak için oyuncuların çok daha fazla nedeni olacaktır. Sony’nin bu konuda Gamescom’da bir açıklama yapabileceği, ortalıkta dolaşan dedikodular arasında. Bekleyip göreceğiz.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder