10 Ağustos 2013 Cumartesi

iPhone 5s hakkında yeni bilgiler var

Sitemizde neredeyse her gün Apple’ın yeni çıkarmayı planladığı iPhone’larla ilgili bir haber yayınlıyor. Bu haberlere bir yenisi daha eklendi.

TechKiddy’nin açıklamalarına göre iPhone 5S üzerinde parmak izi okuyucu olmayacak. Belki hatırlarsınızbirkaç gün önce Apple’ın yeni İPhone’u üzerinde parmak izi okuyucu kullanacağıyla ilgili bir haberpaylaşmıştık. TechKiddy’nin güvenilir bir kaynaktan aldığını söylediği habere göre iPhone 5S üzerinde klasik“Home” butonu bulunacak ve parmak izi okuyucu bulunmayacak. Bunun yanı sıra iPhone 5S’le ilgili yeni görüntülerde ortaya çıkmış durumda. Aşağıda görmüş olduğunu resimlerde iPhone 5S’in olduğu iddia edilen parçalar bulunuyor. 
Bu parçalar arasında iPhone 5S SIM kart slotu, şarj portu, kamera ve Wifi modüllerinin yanı sıra titreşim bölümü de yer alıyor. Tüm bu haberlere ek olarak iPhone 5S’in tanıtım tarihiyle de ilgili yenibir bilgi daha var. Apple’ın iPhone 5C adındaki yeni ürününü Eylül ayında tanıtacağı tahmin ediliyor. iPhone 5S’in tanıtım tarihi ise beklenenden biraz daha uzakta gibi. Gelen dedikodulara göre iPhone 5S 18 Ocak 2014 tarihinde tanıtılacak. Bu tahmin ise tamamen Apple’a malzeme üreten firmalardan alınmış bilgilere göre ortaya çıkarılmış. Bakalım önümüzdeki günler ne gösterecek?

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder